Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer kan talentvolle rechtsbuiten in laatste fase niet meer gebruiken

Laatste update:

"Helaas is het seizoen voorbij voor mij. Ik kreeg vandaag te horen dat mijn herstel langer zal duren dan ik had gedacht. Ik werk er iedere dag aan om het toch nog te bespoedigen", laat Muric weten via Facebook. Hij mocht in februari voor het eerst meedoen in de Eredivisie, als invaller tegen Excelsior. Later gunde De Boer hem ook speeltijd tegen Willem II; toen deed de aanvaller twintig minuten mee.

De twintigjarige Kroaat moet zich nu echter richten op het nieuwe seizoen dat straks voor de deur staat, als hij inderdaad zolang aan de kant staat als hem nu is voorgespiegeld. Muric kan ook aan de linkerkant uit de voeten en heeft op dit moment nog concurrentie van Anwar El Ghazi, Lasse Schöne, Amin Younes en Viktor Fischer bij het eerste.

Denk je dat Robert Muric volgend seizoen doorbreekt in het eerste van Ajax?

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
2
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
2
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
19
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties