Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer kiest voor jonkies: 'Iedereen kan me op de training overtuigen'

Laatste update:

Oleguer en Tainio behoorden zondag voor de wedstrijd niet eens tot de selectie van De Boer, die een elftal met een gemiddelde leeftijd van 22,6 jaar de wei instuurde. "Ik selecteer uiteindelijk op basis van wat ik op de training zie", legde de coach uit. "Ik ben nog maar net trainer van het eerste elftal. Nu moest ik vooral op mijn gevoel kiezen. Maar ze krijgen zeker de kans om mij op andere gedachten te brengen."

Ook opmerkelijk was dat liefst veertien van de achttien spelers die tot de wedstrijdselectie behoorden, hun opleiding in Amsterdam hebben genoten. Enkel Miralem Sulejmani, Demy de Zeeuw, Mido en Eyong Enoh leerden het vak elders. Laatstgenoemde speelde overigens wel voor Ajax-dependance Ajax Cape Town in Zuid-Afrika.

-

Meer nieuws

Sneijder: 'Snap niet dat die 3 spelers nog denken dat Ronald Koeman hen oproept'
13
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ontevreden NAC Breda-supporters dienen motie van wantrouwen in bij bestuur
3
VZ Kort: Martin van Geel vindt nieuwe klus in Nederland na vertrek bij Willem II
77
'Frimpong neigt naar vertrek bij Leverkusen, maar topclubs moeten haast maken'
15
Clubs in de rij voor smaakmaker Eredivisie: 'Wachten tot het vuurwerk losbarst'
11

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties