Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer kiest voor Tete; ook basisplaatsen Berghuis, Malen en De Roon

Laatste update:

Tete krijgt op de rechtsbackpositie de voorkeur boven PSV-verdediger Denzel Dumfries. Het centrum van de Oranje-defensie bestaat uit Matthijs de Ligt en Daley Blind, die weer geheel fit is na een periode vol blessureleed. Aan de linkerkant van de verdediging is plaats ingeruimd voor Owen Wijndal. De verwachting was dat Davy Klaassen ook een basisplaats zou hebben, maar De Boer heeft op het middenveld andere keuzes gemaakt. Niet de Ajacied, maar Marten de Roon verschijnt aan de aftrap. In de middenlinie staan verder Georginio Wijnaldum en Frenkie de Jong geposteerd.

Over de voorhoede van Oranje was de afgelopen dagen het nodige te doen. Veel mensen vinden het onbegrijpelijk dat de bij VfL Wolfsburg zo sterk presterende Wout Weghorst is gepasseerd door De Boer, die een voorkeur heeft voor Luuk de Jong. De aanvaller van Sevilla heeft woensdagavond in Istanbul echter geen basisplaats. De keuzeheer van Oranje kiest voor Memphis Depay, met aan de zijkanten Steven Berghuis en Donyell Malen. Steven Bergwijn, bezig aan een moeizaam seizoen bij Tottenham Hotspur, moet op de bank plaatsnemen.

Voor het Nederlands elftal begint in Turkije de kwalificatiecyclus richting het WK van 2022 in Qatar. Over drie dagen, op zaterdag 27 maart, is Letland de volgende tegenstander in de Johan Cruijff ArenA. Deze interlandperiode wordt op dinsdag 30 maart afgesloten met een uitwedstrijd tegen Gibraltar. De laatste interland van Oranje dateert uit november vorig jaar, toen in de Nations League met 1-2 werd gewonnen van Polen.

Orkun Kökçü begint woensdagavond op de bank bij Turkije. Bondscoach Senol Günes geeft op het middenveld de voorkeur aan Okay Yokuslu, Ozan Tufan en Hakan Çalhanoglu. Het centrale duo bestaat uit Ozan Kabak en Çaglar Söyüncü, twee verdedigers die actief zijn in de Premier League. Voorin heeft Turkije met Yusuf Yazici en Burak Yilmaz twee medespelers van Lille OSC in de gelederen.

Opstelling Turkije: Ugurcan Çakir; Zeki Çelik, Ozan Kabak, Çaglar Söyüncü; Umut Meras; Okay Yokuslu, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoglu; Kenan Karaman, Yusuf Yazici, Burak Yilmaz

Opstelling Oranje: Krul; Tete, De Ligt, Blind, Wijndal; De Roon, Frenkie de Jong, Wijnaldum; Berghuis, Depay, Malen

-
Turkije - Nederland eindigt in een...

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
0
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
1
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
17
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties