Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer kiest woensdag voor Sigthórsson: 'Maar voor Milik is dit heerlijk'

Laatste update:

Frank de Boer zei na afloop van de zege op Heracles dat hij blij was met het optreden van Milik, maar dat Sigthórsson woensdag weer de voorkeur zal krijgen. Milik moet zijn basisplaats nog verdienen. "Voor hem is het in ieder geval heerlijk dat hij nu heeft gescoord", zei De Boer tegen de NOS. "Hij is gekomen om doelpunten te maken."

Milik erkende dat hij gelukkig was met zijn doelpunten, maar weet dat er nog werk aan de winkel is. "Ik ben heel gelukkig met mijn twee goals, maar ik kan nog veel beter", zei de Pool tegen FOX Sports. " We hebben niet zo heel goed gespeeld. Vooral de tweede helft was slecht."

-
Het is logisch dat Arek Milik woensdag op de bank moet beginnen

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
0
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
13
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
22

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties