Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer kijkt rond bij Ajax: 'Hij doet het echt fantastisch, ook internationaal'

Laatste update:

"Er kloppen heel veel jonge talenten op de deur, eerlijk gezegd", verklaart De Boer vrijdag na het bekendmaken van de selectie in gesprek met Ons Oranje. "Ryan Gravenberch doet het echt fantastisch, ook op internationaal niveau. Hij is zeer zeker een kandidaat waar je aan denkt als er mensen wegvallen op het middenveld." Gravenberch werd vrijdag wél opgeroepen voor Jong Oranje voor de aankomende EK-kwalificatieduels met Jong Wit-Rusland (15 november) en Jong Portugal (18 november).

De Boer haalt Klaassen terug en neemt afscheid van oudgediende

De Oranje-selectie voor de komende interlands is officieel bekend.Lees artikel

De Boer schuift meer potentiële internationals voor het Nederlands elftal naar voren. "Als je Mitchel Bakker ziet bij Paris Saint-Germain. Sven Botman bij Lille OSC die ook elke wedstrijd speelt sinds hij daar een contract heeft getekend. Maar ook Mohamed Ihattaren en Calvin Stengs (die beiden zijn opgeroepen, red.)", aldus de opvolger van Ronald Koeman, die zich met Oranje gaat voorbereiden op de oefeninterland tegen Spanje (11 november) en de duels in de Nations League met Bosnië en Herzegovina (15 november) en Polen (18 november).

In de optiek van De Boer breken er mooie tijden aan voor Oranje. "Er zijn hier echt veel talenten die op de deur kloppen, ja." De bondscoach houdt ook vast aan de meer ervaren spelers, zoals Davy Klaassen. De middenvelder van Ajax zit voor het eerst sinds oktober 2017 weer bij de Oranje-selectie. "Hoe hij zich op dit moment manifesteert bij Ajax ziet er gewoon heel goed uit. Davy is voor mij een logische vervanger voor Marten de Roon, ook omdat Leroy Fer nog geblesseerd is."

Ryan Gravenberch had nu al bij Oranje moeten zitten

Meer nieuws

Pol van Boekel krijgt als VAR Europese finale toegewezen van de UEFA
0
Olivier Giroud vertrekt bij Milan en onthult in welk land hij carrière vervolgt
4
De Telegraaf haalt hard uit naar PSV: 'Dit riekt naar competitievervalsing'
45
Premier League-clubs willen Bergwijn; Romano weet hoeveel geld Ajax wil hebben
61
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Maduro vertrekt bij Ajax en volgt Pastoor als trainer op bij Almere City
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties