Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer krijgt advies na blessuregeval Oranje: 'Hij heeft het echt goed gedaan'

Laatste update:

"Ik zou zeggen dat Tim moet spelen met zijn ervaring, het aantal interlands (acht, red.) en de eindtoernooien die hij heeft meegemaakt", verklaart Vorm zondagochtend in de online talkshow van Voetbal International. "Hij steekt in een goede vorm. Afgelopen seizoen heeft hij echt een topseizoen gehad bij Norwich City, dat nu in de Championship speelt weliswaar. Dat is misschien niet helemaal in Nederland aangekomen. Ik ken hem al lang en goed en hij heeft het echt goed gedaan. Tim heeft ook een bepaalde rust nu."

Vorm is vol lof over Krul, maar volgens presentator Kees Jansma is Bijlow de doelman van de toekomst bij het Nederlands elftal. Vorm is het grotendeels eens met die stelling. "We hebben het nu over de toekomst", benadrukt de voormalig doelman van onder meer FC Utrecht en Tottenham Hotspur. "Ik bedoel, ik denk dat Jasper (Cillessen, red.) het gewoon prima doet bij Oranje. Maar ik denk voor de wedstrijden van nu zou ik zeggen Tim, zeker ook omdat Jasper er niet bij is."

"Maar het zou kunnen dat hij (De Boer, red.) de keepers tegen Spanje 45 minuten laat spelen en dat Marco Bizot minuten mag maken. Die heeft volgens mij nog niet in Oranje gespeeld. En het is toch weer wat anders. Maar ik denk dat Tim het wel gaat worden, ja", zo besluit Vorm. Oranje speelt op 11 november een vriendschappelijke interland tegen Spanje. Kort daarna volgen de Nations League-duels met Bosnië en Herzegovina (15 november) en Polen (18 november).

-
Wie zou als keeper moeten starten tegen Spanje?

Meer nieuws

Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
8
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
1
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
20
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
12
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
11
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties