Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer laat niets los: 'Ik ben blij dat hij het me lastig maakt'

Laatste update:

De Boer wilde zondagmiddag niet zeggen of hij nog om Milik heen kan. "Ja, je kunt er omheen lopen", grapte de oefenmeester in gesprek met Fox Sports. "Ik ben wel blij dat hij het mij lastig maakt." De statistieken van Milik mogen er zijn: in elf officiële duels was de huurling goed voor dertien doelpunten. Daar had hij slechts 564 minuten voor nodig.

Het is volgens De Boer zodoende geen uitgemaakte zaak dat Milik voortaan de eerste man in de punt van de aanval is. "Ik ben blij dat ik als trainer in de positie zit dat ik keuzes kan en mag maken. We zullen over twee weken tegen sc Heerenveen weer zien wie er speelt. Er zit heel weinig verschil tussen Sigthórsson en Milik."

De Boer was blij over de goede wedstrijd van zijn team, op de eerste minuten na. De doelpunten van Milik en Klaassen konden de trainer bekoren. "Zeker die twee beauty's, dat is zoals we het willen. Daar kan ik echt van genieten." Hij ziet naar eigen zeggen al een paar weken een stijgende lijn in het spel van zijn ploeg "Het is niet altijd alleen maar te zien in wedstrijden, maar ook in de trainingen. De basis staat nu wel zo'n beetje en met sommige spelers kan ik nog rouleren."

-
Frank de Boer moet Arek Milik voortaan laten starten

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
8
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
99
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
17
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
39
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties