Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer legt uit: 'Ik moet het snelste reageren van iedereen'

Laatste update:

De Boer wil dat Ajax in het Mandemakers Stadion agressief speelt en zelf het tempo bepaalt, zegt hij dinsdag op de officiële clubwebsite. Zondag werd thuis met 3-0 gewonnen van FC Twente en met die zege lijkt het kampioenschap zo goed als veiliggesteld. In plaats van te genieten richtte De Boer zich echter alweer vlot op de uitwedstrijd tegen RKC, de huidige nummer zestien van Nederland.

"De knop moest snel om en de wedstrijden zijn zo kort op elkaar. Degene die het snelste moet reageren van iedereen, ben ik. Dus ik was gelijk na Twente al met de volgende wedstrijd bezig", legt De Boer uit. "En ik was er snel uit hoe ik het tegen RKC wil gaan doen. RKC heeft het ons in eigen huis al lastig gemaakt en tegen grote teams hebben ze goede resultaten geboekt. Zij houden tien spelers achter de bal en hopen op die ene uitval."

"Zo hebben ze zondag ook bij Roda een stiekeme 1-0-overwinning behaald. Ik denk dat RKC woensdag ook tevreden zal zijn met een punt", vermoedt De Boer. Hij moet het woensdagavond stellen zonder Siem de Jong, Niklas Moisander en Viktor Fischer. Zij zijn door fysiek malheur nog niet inzetbaar in Waalwijk en Fischer komt dit seizoen niet meer terug. De Boer hoopt dat het duel met RKC drie punten oplevert, want op dit moment staat Ajax nog gewoon met lege handen. "Er zijn nog vijf duels te spelen en daar moeten we nog wel punten halen."

-
Wat voor resultaat boekt Ajax in Waalwijk?

Meer nieuws

Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22
Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
4
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
108
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
17
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
13

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties