Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer legt uit: 'Misschien dat dat hem dat extra zetje kon geven'

Laatste update:

De Poolse spits maakte tegen de club uit zijn vaderland de enige goal van de avond. "We speelden natuurlijk tegen een Poolse tegenstander, dus misschien dat dat hem net dat extra zetje kon geven", liet De Boer na afloop weten aan RTL 7. Bovendien, zo legde de trainer van Ajax uit, was hij niet helemaal tevreden over de manier waarop Lasse Schöne de spitspositie invulde.

"De buitenspelers hadden redelijk gespeeld, dus koos ik voor Arek in de spits", aldus De Boer. Ook Nick Viergever kon hem wel bekoren tegen Legia. "Hij is de laatste tijd in goeden doen. Hij brengt een bepaalde energie met zich mee. Dat miste ik in het elftal en dat heeft hij vandaag weer laten zien", zei De Boer lovend over de verdediger annex verdedigende middenvelder, die tegen FC Twente en Go Ahead Eagles al van begin tot eind meedeed.

De Boer vond zijn team voor rust beter opereren tegen Legia dan erna, gaf hij toe. "Je hoeft geen kenner te zijn om te zien dat de tweede helft niet goed was. We begonnen matig met veel onnodig balverlies. Daarmee gaven we Legia moed. Dan zien je dat ze een goed team hebben met spelers die gevaarlijk kunnen worden. Maar ik zou niet weten waarom ik niet blij zou moeten zijn met een overwinning, dit biedt een goede uitgangspositie voor de return."

-
Gaat Ajax verder in de Europa League, denk je?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties