Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer: 'Lionel Messi zal verliefd worden op Frenkie de Jong'

Laatste update:

"De Jong heeft het DNA van Ajax, dat bijna identiek is aan het DNA van Barcelona", vertelt de analist aan Cadena SER. "Hij is intelligent, heeft altijd inspiratie op het veld en speelt nooit zonder erbij na te denken. Lionel Messi zal verliefd op hem worden." De Boer stelt dat De Jong met zijn specifieke kwaliteiten uitstekend binnen het spel van Barcelona past. "Ik vind hem eerder een speler voor Barça dan voor PSG. Hij past perfect bij ze."

Meer: Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: ‘Gullit vindt het niet veel’

"Het is een speler die niet bang is om te dribbelen en te wachten op het perfecte moment om de bal af te geven", vervolgt de individuele techniektrainer van de Ajax-jeugd. "Hij zal Sergio Busquets in zijn eerste seizoen als leermeester voor zich hebben. Daarna kan Busi zijn rol overdragen aan De Jong. Hij kan ook uit de voeten op de posities van Xavi en Andrés Iniesta, maar als nummer 6 komt hij het beste tot zijn recht."

De Jong deed donderdag met Ajax negentig minuten mee in de gewonnen bekerwedstrijd tegen sc Heerenveen (3-1). Van de 120 passes die hij verstuurde, kwamen er 117 aan op hun bestemming. Daarmee had De Jong meer geslaagde passes dan elke andere speler op het veld. Hij verkast in de zomer voor 75 miljoen euro naar Barcelona, een bedrag dat volgens directeur spelerszaken Marc Overmars van Ajax 'vrij zeker' zal oplopen tot 86 miljoen euro.

Gaat Frenkie de Jong slagen bij Barcelona?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties