Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer looft voormalig Ajax-pupil: 'Hij kan nadenken over AZ en FC Utrecht'

Laatste update:

Als jeugdtrainer van Ajax werkte De Boer samen met de inmiddels twintigjarige Sierhuis. "Het is een heerlijk joch om mee te werken. Als je hem iets meegeeft, dan volgt hij dat op. Dat is prettig als trainer", vertelt de individuele techniektrainer van Ajax' jeugdopleiding. "Hij heeft een 'over-mijn-lijk-mentaliteit'; het is iemand die je in je team wilt hebben. Het is een echte spits, die goed kan koppen en kan schieten met links en rechts."

Volgens De Boer schort er nog een en ander aan de techniek van Sierhuis. Zijn dribbel is 'wat minder', oordeelt de oud-international. "Maar als je een team om je heen hebt van spelers die dat wel kunnen, en jij staat er om de ballen binnen te schieten, dan kan dat ook goed werken. Er zijn bij Ajax andere jongens die de voorkeur krijgen, dus was deze stap heel goed voor hem. Ik denk dat deze jongen een mooie carrière tegemoet gaat."

Sierhuis wordt tot medio 2020 door Groningen gehuurd van Ajax. De noorderlingen hebben een optie tot koop bedongen, dus zou Sierhuis zijn laatste wedstrijd voor Ajax al gespeeld kunnen hebben. De Boer denkt niet dat de jongeling uiteindelijk zal doorbreken bij een club als Ajax. "Hij haalt misschien niet de top, maar FC Utrecht en AZ zijn clubs voor hem om over na te denken. Maar laat hem eerst maar vlieguren maken. Dat is het allerbelangrijkste."

-
Denk je dat Kaj Sierhuis ooit de eerste spits van een topclub wordt?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
8
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
10
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
12
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties