Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer lovend over Ajax-duo: 'Ze kunnen moeiteloos mee bij Barcelona'

Laatste update:

"Frenkie is ongelofelijk. Hij is een voetballer voor wie je naar het stadion gaat om hem te zien spelen. Ondanks dat hij nog erg jong is, is hij al een speler die het verschil maakt. Ik weet niet of hij bij Barcelona terecht gaat komen, maar het zou normaal zijn als hij op korte termijn vertrekt. Als hij naar het Camp Nou komt, heeft hij in ieder geval genoeg kwaliteiten om daar te kunnen spelen", benadrukt De Boer over De Jong.

"En De Ligt, die is ook geweldig! Hij is negentien jaar oud, maar het lijkt wel alsof hij dertig is", vervolgt de analist. De Ligt en De Jong werden in de Spaanse pers geregeld gelinkt aan een overstap naar Barcelona, al zouden meerdere Europese topclubs hen op de korrel hebben. "Ik denk dat zowel De Jong als De Ligt moeiteloos mee zou kunnen bij Barcelona."

Voor Ajax begint de Champions League komende woensdag met een thuiswedstrijd tegen AEK Athene. De Amsterdammers nemen het verder in de groepsfase van het miljardenbal op tegen Bayern München en Benfica, die elkaar deze week in Lissabon treffen. Na het eerste duel in de Champions League wacht zondagmiddag voor de ploeg van trainer Erik ten Hag de topper tegen PSV in het Philips Stadion.

Spelen Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt volgend seizoen nog bij Ajax?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
5
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties