Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer lyrisch over 'trotse' Ajacied: 'Iemand die dwars door muur heengaat'

Laatste update:

"In de tweede helft moesten veel jongens warmlopen, maar ik hoefde nog niet. Toen ik uiteindelijk toch moest warmlopen, zeiden ze wel: 'Even kort en fel.' Ik dacht: oké, het kan weleens gaan gebeuren. Het is schitterend. Ook nog in de Champions League in een volle ArenA. Iets mooiers kun je bijna niet verzinnen", glundert de jongeling.

Sierhuis had een plek in de Ajax-selectie door een blessure bij Kasper Dolberg. "Het is klote voor Kasper. Maandag werd ik gebeld met de mededeling dat ik dinsdag in de ArenA moest trainen. Ik dacht wel: het is wel een mooie wedstrijd. Als Kasper het niet haalt, ben ik er klaar voor om op de bank te zitten. Dit is mijn elfde seizoen bij Ajax. Nu heb ik mijn debuut, waar ik heel trots op ben en mag zijn, gemaakt."

Frank de Boer was bij Ziggo Sport lovend over Sierhuis: "Hij is een échte spits, iemand die dwars door de muur heengaat. Hij is altijd aanwezig bij de eerste paal. Als de bal er tussen valt, zal hij er tussen zitten." De ex-trainer van Ajax is van mening dat de spits het karakter heeft om Ajax 1 te halen: "Maar of hij die finesse heeft? Het gaat er als spits om dat je goals maakt en dat doet hij meestal heel goed."

Verwacht jij dat Kaj Sierhuis in de toekomst vaste basisspeler wordt van Ajax 1?

Meer nieuws

Live meepraten in de Bundesliga: Eintracht Frankfurt - Bayer Leverkusen
0
Live meepraten in de Premier League: Liverpool - Tottenham Hotspur
0
PSV-supporter verliest vingers door vuurwerkbom die in zijn hand ontploft
6
Ajax wint bij FC Volendam, dat definitief degradeert uit de Eredivisie
8
Vitesse vergeet in week van miljoenendonaties trouwe fans te belonen
1
Vink geeft PSV dringend advies mee: 'Aanvallend tien keer beter dan Cancelo'
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties