Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer onder de indruk: 'Vitesse heeft meer kwaliteit dan vorig seizoen'

Laatste update:

Het elftal van Peter Bosz is na een weifelende competitiestart bezig aan een uitstekende reeks en scoorde tien keer in de laatste twee duels. Het zegt iets over de kracht van de Arnhemmers, vindt De Boer. "Vitesse heeft meer kwaliteit dan vorig seizoen. Er zitten een paar hele leuke spelers bij. Je moet Vitesse geen tijd en ruimte geven", waarschuwde hij.

Angst hebben de Amsterdammers niet. Volgens de Ajax-coach is ook zijn eigen elftal verder dan een jaar geleden. "Wij hebben een dag om aan Vitesse te denken. Dat is een groot verschil met hun voorbereiding. Snel schakelen hoort bij topvoetbal", vervolgde hij, om vervolgens het blessurenieuws door te nemen.

Duidelijk is dat Arek Milik opnieuw niet zal spelen. De Pool heeft nog altijd last van een blessure. "Het gevoel is dat we nog niet echt op Arek kunnen rekenen. Een wonderbaarlijke genezing natuurlijk daargelaten", aldus De Boer, die ook Yaya Sanogo nog steeds moet missen. "Sanogo zal deze week volop meetrainen. Maar hij is nog niet beschikbaar."

-

Meer nieuws

Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
1
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
8
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
39
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
24
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties