Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer opteert voor verrassing in de basis: 'Scorend vermogen en snel'

Laatste update:

Als El Ghazi geen terugslag krijgt, verschijnt de aanvaller aan het startsignaal en moet Ricardo Kishna op de bank plaatsnemen. De plaats van de linkerspits wordt ingenomen door Lasse Schöne. "Anwar heeft scorend vermogen en hij is snel", stelt De Boer. "Zijn afwezigheid zou een streep door mijn rekening zijn tegen Apoel. Zo'n belangrijke wedstrijd is ook goed voor de ontwikkeling van El Ghazi als hij het kan invullen zoals we willen."

De Boer heeft negentien man voor de zesde en laatste groepswedstrijd geselecteerd en zal vandaag dus een naam moeten schrappen. De kans bestaat dat de keuze op Richairo Zivkovic valt. De Boer sluit namelijk niet uit dat hij een andere speler als breekijzer laat fungeren als de situatie daarom vraagt. "Een scenario is ook om een lange verdediger voorin te posteren. Een paar keer hebben we daarop getraind, zodat iedereen binnen het systeem weet wat hij moet doen", verzeket de oefenmeester in het dagblad.

-
Overwintert Ajax in de Europa League?

Meer nieuws

Strootman heeft contact met Eredivisie-club om eventuele transfer te bespreken
5
Luxeprobleem voor Ronald Koeman bij Oranje? 'Deze jongen is zó veelzijdig'
24
Grote wens waar Noa Lang 50.000 euro voor overhad bij PSV komt eindelijk uit
41
'FC Barcelona kiest een verrassende naam als opvolger van Xavi'
36
RKC-keeper Etienne Vaessen mag zich mogelijk opmaken voor debuut bij Suriname
2
Na dit moment besloot Ruud van Nistelrooij om te stoppen als voetballer
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties