Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer over Kishna: 'We moeten het niet moeilijker maken dan het is'

Laatste update:

De Boer was niet tevreden over de manier waarop Kishna zijn warming-up deed en baalde van de reactie van de linksbuiten, die dus niet mee hoefde naar Heerenveen. Een dag na de 1-4 overwinning van Ajax was Kishna gewoon weer op het trainingsveld te vinden. "Het gaat erom dat we weer op een lijn komen te staan en ik denk niet dat dat een heel moeilijk obstakel is", zegt De Boer.

"De kou uit de lucht halen is gewoon heel belangrijk voor ons allebei", benadrukt de coach in gesprek met Ajax TV. "Voor de rest moeten we het ook niet moeilijker maken dan het is." Volgens De Telegraaf hebben De Boer en Kishna maandag een uitgebreid gesprek gehad. Zaakwaarnemer Mino Raiola kondigde aan de moeizame verhouding nog met directeur voetbalzaken Marc Overmars te bespreken, maar daar heeft De Boer niet op gewacht.

-
Denk je dat Ricardo Kishna toekomst heeft bij Ajax?

Meer nieuws

Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
3
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
105
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
17
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
16
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties