Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer prijst Ajax en wijst resoluut 'man of the match' aan

Laatste update:

"Het is geen toeval dat we weinig doelpunten tegen krijgen", legt De Boer uit aan De Telegraaf. Hij zegt dat Jasper Cillessen zijn club vorig seizoen regelmatig op de been hield, maar nu zijn er meer die verdedigend hun werk leveren. "Nu is het een teamprestatie. Verdedigen begint al voorin, daar zetten we druk. Ik denk dat we ook meer snelheid in de defensie hebben gekregen", aldus de trainer van Ajax.

De Boer vond wel dat Ajax er meer had mogen maken tegen FC Groningen en de noorderlingen met 5-0 weg had kunnen sturen. Bij FOX Sports gaf hij aan dat er in het eerste kwartier na rust een paar maal gescoord had kunnen worden. Nu was het toch nog enigszins 'billenknijpen' bij een voorsprong van 1-0. "Ik denk dat wel één van onze betere wedstrijden was, dit seizoen. Als ploeg speelden we heel compact en vanuit de omschakeling acteerden we heel goed."

Riechedly Bazoer speelde volgens De Boer echt heel goed. "Als ik er één moet noemen, dan was hij voor mij de man of the match", beaamde de trainer. Dat hij Arek Milik wisselde, was geen sportieve straf. "Dat hij Bazoer niet zag, kan ik hem niet kwalijk nemen. Hij wilde 'm echt op Anwar El Ghazi geven. Bij die tweede had hij wel een andere keuze moeten maken, maar er zit een stijgende lijn in bij Arek. Ik ben zeer tevreden over hem."

-
Was Riechedly Bazoer inderdaad de man van de wedstrijd bij Ajax?

Meer nieuws

Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
109
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
7
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
33
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
14
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
33
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties