Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer reageert: 'Dat is volgens mij allemaal uit zijn verband gerukt'

Laatste update:

Frank de Boer vatte de uitspraak van de Deen niet als kritiek op: "Dat is volgens mij allemaal uit zijn verband gerukt. Ik kreeg gisteren (zondag, red.) nog een appje van Viktor, dat hij er gewoon een grapje over heeft gemaakt. Ik geloof hem", zo vertelt hij aan Ajax TV.

"Ik denk dat hij blij is dat hij speelt en hij is op elke positie van toegevoegde waarde. Ik kijk gewoon naar wat het beste is voor het team. Kijk, als ik niet veel wijzig, dan zou dat betekenen dat ik zeer tevreden ben. Dat zou het mooiste zijn", aldus De Boer, die verder spreekt van 'een heel zware maand'.

Na De Klassieker wachten ontmoetingen met Roda JC Kerkrade, Fenerbahçe, opnieuw Feyenoord, SC Cambuur, Celtic en PEC Zwolle. "De spelers moeten daar ook naar leven. Goed rusten, op je voeding letten en goed herstellen. Dat is cruciaal om net dat stapje extra kunnen doen. We willen om alle prijzen mee blijven doen, dus we moeten winnen", aldus De Boer.

Denk jij dat Viktor Fischer tegen Feyenoord opnieuw in de spits staat?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
15
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
6
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
58
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties