Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer relativeert sentiment over transfersom Ziyech en wijst op duo

Laatste update:

Ziyech leek afgelopen zomer al op weg naar de uitgang bij Ajax, maar bleef de club toen uiteindelijk trouw. De Boer veronderstelt dat die geste van de Marokkaans international er aan heeft bijgedragen dat Ajax nu water bij de wijn heeft gedaan tijdens de onderhandelingen met Chelsea. "Het is geven en nemen en uiteindelijk zijn ze op dit bedrag uitgekomen", vertelt de analist vanavond bij FOX Sports.

Afgelopen seizoen was Ziyech samen met onder anderen Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt een van de grote blikvangers bij Ajax. De Jong verkaste in de zomer uiteindelijk voor maximaal 86 miljoen euro naar Barcelona, terwijl De Ligt in dezelfde transferperiode voor ongeveer 75 miljoen euro overstapte naar Juventus. De Boer vindt die transfersommen echter niet per se graadmeters en relativeert het sentiment dat onder veel mensen heerst rondom de relatief lage transfersom van Ziyech. "Heel veel mensen denken: Ziyech is toch onze topspeler, maar Frenkie en De Ligt gingen voor meer weg. Die twee waren toch respectievelijk vier en zes jaar jonger. Dat scheelt natuurlijk ongelooflijk veel", stipt de oud-middenvelder aan. "Dat in ogenschouw nemend denk ik dat dit een prima bedrag is."

Sportief gezien staat Ziyech in elk geval voor een fraaie stap in zijn carrière, zo denkt De Boer. "Het was altijd boring Chelsea, maar dat is allang niet meer zo, zeker niet meer met Frank Lampard als trainer. Ze spelen heel leuk voetbal, een beetje waar Ziyech ook van houdt. Hij moet het allemaal nog laten zien, maar de voorwaarden zijn er dat hij ook daar succesvol zal zijn. Het is een geweldige transfer. Mooie stad ook, er is niets mis mee."

45 miljoen euro voor Hakim Ziyech is...

Meer nieuws

VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Liveblog huldiging PSV: Eerste huldiging in Philips Stadion, Stadhuisplein vol
2
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
7
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties