Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer roept vraagtekens op met handelwijze: 'Wat doet zoiets met Krul?'

Laatste update:

Cillessen was op weg om als eerste keeper naar het EK te gaan en dat was volgens Hoek ook de meest logische keuze. Krul was achter de Valencia-sluitpost de tweede keeper van Oranje en Stekelenburg kwam er vervolgens bij als derde keus. Cillessen is vanwege een positieve coronatest afgevallen. "Dan zou je zeggen dat Krul opschuift, Stekelenburg nummer twee wordt en in dit geval Marco Bizot de rol van derde keeper vervult." Op de persconferentie afgelopen dinsdag gaf De Boer aan dat hij nog geen keuze heeft gemaakt. "Een dag later werd bekend dat Stekelenburg rugnummer 1 krijgt en Krul nummer 13. En in de historie is het bijna altijd zo geweest dat de nummer 1 ook de eerste keeper is. Wat doet zoiets met iemand als Krul?", vraagt Hoek zich af in De Telegraaf.

"Tim is iemand die onrustig kan worden als hij geen duidelijkheid krijgt, en observerend vanaf de zijlijn lijkt het erop dat hij vooralsnog in het duister tast", aldus Hoek, die denkt dat er in de media veel gesproken zal worden over het vraagstuk zolang De Boer geen duidelijkheid geeft. De bondscoach zal de knoop na zondag doorhakken, als Stekelenburg de kans heeft gekregen in het oefenduel met Georgië. Hoek zou wel weten voor wie hij zou kiezen als hij het voor het zeggen zou hebben bij Oranje. "Simpel gezegd: Stekelenburg zit in een positie dat hij het al geweldig vindt dat hij mee mag naar het EK. Dat had niemand een jaar terug kunnen voorspellen. Anderzijds zal de teleurstelling bij Krul waarschijnlijk enorm zijn als hij gepasseerd wordt."

Statistieken van Oranje-keepers tonen zeer opvallend beeld over Tim Krul

Lees artikel

Hoek plaatst vraagtekens bij de fysieke gesteldheid van Stekelenburg, die zijn laatste interland in 2016 speelde. De keeperstrainer vraagt zich af hoe het lichaam van de 38-jarige doelman reageert als hij drie belangrijke wedstrijden op topniveau in een korte periode achter elkaar moet spelen. "En stel dat Stekelenburg geblesseerd uitvalt of een rode kaart krijgt, dan is de kans groot dat Krul er alsnog in komt. Hoe zorg je er dan voor dat hij er - ondanks de teleurstelling - toch gelijk staat?" Hoek denkt dat iedereen het zou accepteren als De Boer voor Krul kiest. "En mocht Krul dan uitvallen, dan is de teleurstelling bij Stekelenburg er waarschijnlijk niet. Wordt er wél voor Stekelenburg gekozen als eerste keeper, dan wordt het de kunst om Krul direct speelklaar te hebben."

Naar wie gaat jouw voorkeur uit?

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
4
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
5
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties