Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer schept geen duidelijkheid: 'Frank hoopte dat hij het goed zou doen'

Laatste update:

Frank de Boer zwaaide tussen december 2010 en mei 2016 de scepter bij Ajax en won in die periode viermaal de landstitel met de Amsterdammers. De 47-jarige coach is sinds zijn vertrek bij Crystal Palace eerder dit seizoen beschikbaar, maar zou niet zinspelen op een terugkeer naar Ajax. "Ik weet niet of hij dat ambieert, want hier heeft hij nooit bij stilgestaan. Ik weet alleen dat hij hoopte dat Keizer het goed zou doen", reageert Ronald de Boer donderdagavond bij FOX Sports.

De analist had het vertrek van Keizer niet zien aankomen. "Ik dacht dat hij redelijk in het zadel zat", vervolgt hij. "Het voetbal is aantrekkelijker geworden, de mensen vonden het leuk om naar te kijken. Ik had het niet verwacht, maar wat Kenneth (Perez, red.) zegt: er móet iets spelen. Dit was dan het moment om te zeggen: het is mooi geweest."

De uitschakeling in de beker van woensdagavond tegen FC Twente is Keizer fataal geworden, zo stelt Kenneth Perez tegenover het Algemeen Dagblad. "Je zag tegen Twente weer: de wissels waren niet goed. Die zijn bijna nooit goed geweest onder Keizer. Ik weet niet of dat onervarenheid is, er zijn ervaren trainers die ook niet kunnen wisselen. Ajax was onder hem nooit echt stabiel. Het kon een negen zijn maar net zo goed weer een drie", aldus de Deen

Zou Frank de Boer een goede opvolger voor Marcel Keizer zijn?

Meer nieuws

Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
14
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
10
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
2
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
16
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties