Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer schrikt van statistiek schoonzoon: 'Moet hij aan werken'

Laatste update:

Frank de Boer volgt de verrichtingen van Stengs als schoonvader van de jongeling op de voet en de trainer van Atlanta United schrikt van deze statistiek: "Ja, ik wist het ook niet. Op zijn positie zal hij daar ook zeer zeker aan moeten werken. Hij hoort gewoon betere statistieken te hebben", vertelt De Boer zondagochtend bij Goedemorgen Eredivisie op FOX Sports. De oud-verdediger stipt wel aan dat het Stengs niet altijd meezit: "De laatste wedstrijd (tegen PEC Zwolle, red.) verdiende hij wel een penalty en zette hij Dani de Wit alleen voor de keeper. Soms moet je ook een beetje geluk hebben dat je medespeler er 'm dan net in schiet."

Net als Stengs is ook Myron Boadu niet zo gevaarlijk als hij aan het begin van het seizoen was, zo merkt De Boer op: "Boadu is natuurlijk niet de Boadu van de eerste helft van het seizoen, daar heb je ook mee te maken want het was natuurlijk een gouden tandem. Dat Stengs zich meer moet laten gelden, meer doelpunten moet maken en meer assists moet geven weet hij zelf ook." De Boer denkt dat Stengs echter alleen maar sterker uit deze mindere periode zal komen: "De laatste wedstrijd vond ik hem alweer vrij aardig tot goed spelen, laten we hopen dat hij dat kan doorzetten en ook richting het EK misschien."

Hans Kraay junior ging in de studio eveneens in op de vormdip bij het duo en hij vraagt vooral om geduld: "Ik hoorde ook bij de hele grote groep mensen die héél opgewonden is geraakt door het geweldige technische voetbal van Stengs en de diepte van Boadu. Bij Boadu mankeert er best nog wel wat aan, zijn eerste balcontact kan best nog beter. Maar zijn neusje voor de goal… De bluf en de flair van Stengs zijn nu even weg. Er zijn nu veel mensen die zoiets hebben van: 'Zijn ze wel zo goed?' Natuurlijk zijn ze hartstikke goed. Dat komt terug, ze hebben het eventjes niet. Maar ze hebben wel de kwaliteiten, dus ik heb zoiets van: 'Laat ze lekker met rust.'"

Denk jij dat Calvin Stengs gaat scoren tegen Ajax?

Meer nieuws

'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
2
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
9
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
8
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
27
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties