Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer sluit spectaculaire terugkeer uit: 'Het is niet aan de orde voor Ajax'

Laatste update:

"Ik heb het erover gehad met Ajax en ik kreeg te horen dat het momenteel niet aan de orde is", laat De Boer weten in een onderhoud met talkSPORT. "Hij heeft Manchester United ook niet gevraagd om met Ajax te mogen praten. Donny richt zich volledig op het herstel van zijn enkelblessure en hij heeft geen transferverzoek ingediend bij de club, dat verhaal klopt gewoon niet", aldus de voormalig middenvelder van Ajax, die net als Van de Beek op zakelijk gebied wordt bijgestaan door Guido Albers.

Via Albers weet De Boer dat Van de Beek niet gelukkig is met de huidige situatie bij Manchester United, waar andere middenvelders de voorkeur krijgen van manager Ole Gunnar Solskjaer. "Hij heeft pas twee keer een basisplaats gehad in de Premier League en dat is natuurlijk niet waar hij op hoopte toen hij binnenkwam bij Manchester United. Maar hij maakt zich nog geen zorgen, ook al wil hij elke wedstrijd spelen. Donny gelooft er nog steeds in dat hij kan slagen in Engeland. Hij zal na dit seizoen de balans moeten opmaken en kijken wat dan zijn status is bij Manchester United. Hij moet zichzelf dan afvragen: wat is mijn status en kan ik hier nog steeds succesvol worden? Zo niet, dan is een vertrek misschien wel het beste."

"Er is in ieder geval geen sprake van paniek bij hem. Hij heeft al tegen zijn zaakwaarnemer gezegd zeer gelukkig te zijn bij Manchester United. De manier waarop de club met hem omgaat bevalt Donny zéér goed, hij voelt echt liefde vanuit de club." De Boer snapt overigens wel waarom Van de Beek aanpassingsproblemen heeft in zijn eerste jaar in de Premier League. "Het heeft niet te maken met het voetballende gedeelte, het gaat om de fysieke belasting. In Nederland kun je lekker voetballen en is het spel niet zo fysiek. We moeten hem daarom ook wat tijd gunnen", zo besluit de analist.

Er is ook goed nieuws voor Van de Beek. De middenvelder is volledig hersteld van een spierblessure, waardoor Solskjaer hem heeft opgenomen in de wedstrijdselectie voor de Europa League-kraker tegen AC Milan van donderdag. Op de persconferentie voorafgaand aan het treffen in het San Siro benadrukt de manager dat Van de Beek op zijn plek is bij Manchester United. "Hij heeft er echt alles aan gedaan om fit te raken voor het laatste deel van dit seizoen. Dat is voor ons op dit moment het allerbelangrijkste", aldus Solskjaer.

Zie jij Donny van de Beek volgend seizoen nog bij Manchester United spelen?

Meer nieuws

'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
11
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
22
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
12
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties