Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer snapt kritiek van 'beetje boze' Ten Hag: 'Ik verwacht meer van hem'

Laatste update:

ESPN-verslaggever Cristian Willaert haalt aan dat Ten Hag tegen Haller zei You don't get it for nothing en 'een beetje boos' was op de spits. "Groningen was scherp in de duels, dan moet je daar minimaal hetzelfde tegenover brengen", reageert Ten Hag. "Dat gaat niet op 99 procent. Om onder de pressie uit te spelen, moet je duels winnen. We lieten ons in het kwartier voor rust bij vlagen de kaas van het brood eten."

Ook De Boer is in het programma Dit was het Weekend van ESPN kritisch over het spel van Haller. "Er werd mij gevraagd of het een gemis is dat hij niet is ingeschreven voor de Europa League. Tadic heeft in verschillende Europese topwedstrijden bewezen dat hij een uitstekende stand-in is, of misschien wel meer", geeft de analist te kennen. "Dat liet hij tegen FC Groningen ook zien. Haller doet een stuk minder dan Tadic in de spits. Hij haalt er te weinig uit. Mis je Haller in de Europa League? Ik denk het niet. Als je ziet wat Tadic allemaal doet aan de bal... Dat wil je hebben in topwedstrijden."

"Niemand kan de bal zo goed beschermen als Tadic, Haller had daar ongelofelijk veel moeite mee. Heel veel knullig balverlies. Natuurlijk kan dat in een wedstrijd gebeuren. Maar als mensen zeggen dat ze hem enorm gaan missen in de Europa League... Nee, dat denk ik niet", gaat De Boer verder. Presentator Jan Joost van Gangelen vraagt of Haller dan een 'matige stand-in voor Tadic is.

"Dat niet, maar mensen gingen ervan uit dat Haller een ongelofelijk belangrijke speler zou zijn voor de Europa League. Onmisbaar, laat ik het zo zeggen. Dat is duidelijk niet het geval. Wat Tadic in deze vorm laat zien, is misschien beter. Als je de cijfers ziet...", zo is de analist onder de indruk. Tadic verzorgde dit seizoen voorlopig 18 doelpunten en 17 assists in 36 officiële wedstrijden. "Zeventien assists! Haller doet het wat dat betreft ook prima, maar ik verwacht iets meer."

Eredivisie
Ajax
3 - 1
FC Groningen
Ben jij het eens met de kritiek op Sébastien Haller?

Meer nieuws

Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
5
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
4
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
9
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties