Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer spreekt verhalen tegen: 'Anders had ik allang Dijks opgesteld'

Laatste update:

In de ochtend deed het verhaal de rondte dat Blind niet zou kunnen rekenen op een nieuw contract in Amsterdam. Marc Overmars en Blinds zaakwaarnemer Rob Jansen spraken dit al tegen en ook als De Boer het mag bepalen, gaat Blind niet weg. Het vertrouwen in de neo-international is hij absoluut niet kwijt. "Dat is helemaal niet waar, als ik geen geloof meer zou hebben in Blind, had ik allang Mitchell Dijks opgesteld."

Tijdens de persconferentie van Ajax zei De Boer dat hij met Blind, Dijks en de geblesseerde Nicolai Boilesen over drie goede linksback beschikt: die moeten het met elkaar uitvechten. "Daley heeft grote sprongen gemaakt, daardoor is hij in een zetel gekomen. Als we Blind langer contracteren, zal hij onze eerste keus zijn. Hij moet zich echter wel elke week bewijzen", aldus De Boer.

Meer nieuws

Marco Reus scoort op schitterende wijze in laatste thuiswedstrijd voor Dortmund
1
Clubicoon Sevilla mag koffers weer uitpakken en krijgt contract voor het leven
5
Bayern komt in eindeloze zoektocht naar opvolger Tuchel toch weer uit in PL
8
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: FC Dordrecht - FC Emmen
1
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties