Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer steunt Depay: 'Kijk eens waar Ronaldo nu staat'

Laatste update:

"Memphis heeft het in zich om te slagen in de absolute top, maar daar komen nog wel wat meer dingen bij kijken. Kun je tegen een tegenslag? Ben je bereid de mouwen op te stropen als het wat minder gaat? Ben je zelfkritisch?", zo stelt De Boer, die op dit moment positief is gestemd over de toekomst van Depay als speler van the Mancunians, ondanks een tijdelijk dipje. "Dat is heel normaal als je vanuit Nederland naar zo'n grote club gaat."

Volgens De Boer is het veel belangrijker hoe een voetballer met een mindere periode omgaat. De Oranje-international is pas 21 jaar. "Cristiano Ronaldo was ook niet direct top, toen hij bij Manchester United kwam. Ik herinner me dat er veel twijfel was of hij het wel zou redden. Ronaldo werd toen vooral bekritiseerd om zijn rare fratsen en neergezet als een circusact. En moet je eens kijken waar hij nu staat."

Memphis Depay is het grootste talent in de selectie van Manchester United

Meer nieuws

Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
9
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
1
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
23
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
14
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
22
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties