Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer tevreden: 'Maar die blessure is natuurlijk een minpuntje'

Laatste update:

Van Rhijn liep afgelopen donderdag een scheurtje in zijn hamstring op en laat zich bij terugkomst in Amsterdam direct onderzoeken. Het is nog niet bekend hoe lang de rechtsback buitenspel zal staan. De Boer: "Als het aan mij ligt, zijn we hier volgend jaar weer. De velden zijn top, het hotel is goed, het personeel is aardig. Kortom alle ingrediënten zijn hier aanwezig om goed trainingskamp te hebben."

De coach was tevreden over het duel met Innsbruck, al zag hij ook 'verbeterpunten': "We hebben een goede eerste helft gespeeld. Hadden verschrikkelijk mooie aanvallen die niet allemaal werden beloond. In de tweede helft begonnen we goed, kregen een cadeautje van de tegenstander en daarna nog een paar opgelegde kansen. Toen bloedde de wedstrijd dood. Maar de uitslag had wel in de dubbele cijfers kunnen eindigen."

Meer nieuws

'Ajax en Potter financieel akkoord; nog slechts één struikelblok op tafel'
49
Sneijder en Theo Janssen maken overstap en gaan komend seizoen elders analyseren
23
Elfrink: 'Hij heeft de clubs voor het uitkiezen, maar is onbetaalbaar voor PSV'
5
VZ Kort: Hans van Breukelen gaat de kampioensschaal uitreiken aan PSV
77
Situatie van één speler bij Barça draait 180 graden na aanblijven Xavi
13
Pak 50x je inzet als Bayern München en Real Madrid allebei scoren!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties