Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer tevreden over nieuweling: 'Hij heeft een fantastisch linkerbeen'

Laatste update:

Van de drie is de Poolse spits Milik voor het Nederlandse publiek de grote onbekende. Hij wordt gehuurd van Bayer Leverkusen. "Hij heeft een fantastisch linkerbeen", zag De Boer al. "Hij zoekt graag de diepte maar is ook balvast. Het is een echte spits." Dat laatste geldt ook voor Zivkovic, die overkwam van FC Groningen. "Voor Zivkovic zou je denken dat het trainingskamp heel pittig is. Maar er zitten dankzij zijn ervaring bij Groningen wel wat meters in zijn lichaam. Hij ziet er fris uit en gaat 'm goed af."

Ook de van AZ overgenomen Viergever maakt tot nog toe een prima indruk op De Boer. "Hij is heel makkelijk inpasbaar. Hij maakt nu al sprongen op fysiek gebied, dat zie je vaker bij spelers op zijn leeftijd, al is hij niet oud. Hij is al wel heel ervaren", besluit de oefenmeester in gesprek met Ajax TV. Jasper Cillessen, Daley Blind en Joël Veltman sluiten pas na het WK én hun vakantie aan bij de groep.

Ajax wordt weer landskampioen

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties