Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer treurt om ontslag 'fantastisch persoon': 'De trainerswereld is hard'

Laatste update:

De ex-trainer van Ajax zegt dat het ontslag van Keizer, daags na de uitschakeling door FC Twente in de KNVB Beker, hem pijn heeft gedaan. "Het was onverwacht. Ik denk voor heel veel mensen. Je had verwacht dat het dan eerder was gebeurd, niet op zo'n moment. Dan denk je: laat het tot de winterstop en ga dan evalueren", zegt de momenteel clubloze oefenmeester tegen Voetbal Inside. "Het doet me altijd pijn, ook omdat ik Marcel Keizer een fantastische trainer vind en een fantastisch persoon. Het is heel erg sneu voor hem."

Meer: Derksen wijst nieuwe schuldige aan: ‘Hij heeft Ajax naar de klote geholpen’

"We weten allemaal dat de druk bij Ajax heel hoog is. Hij heeft niet de tijd gehad om zijn visie uit te werken. De trainerswereld is hard, dat heb ik zelf ondervonden", vervolgt De Boer, refererend naar zijn eigen ontslag eerder dit seizoen bij Crystal Palace. Ook de breuk die Ajax forceerde met Bergkamp verbaasde De Boer. "Omdat hij net had bijgetekend. Dat verbaast me zeker. Het ontslag van Hennie Spijkerman niet. Hij is op leeftijd en een nieuwe trainer neemt altijd een eigen staf mee."

Meer nieuws

César Luis Menotti, bondscoach Argentinië tegen Oranje in 1978, overleden
0
Invaller Gimenez scoort weer eens bij ruime overwinning Feyenoord op PEC
23
Volendam-aanvoerder Mirani wekt onbegrip met onsportieve uitspraak over Vitesse
6
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
21
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties