Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer twijfelt aan De Jong: 'Een topclub haalt hem nooit voor die positie'

Laatste update:

"Een topclub haalt hem nooit voor die positie. Normaal gesproken is hij een middenvelder. Manchester United of Barcelona haalt niet zo'n speler als centrale verdediger", zegt De Boer bij Rondo. Hij is ook onder de indruk van Matthijs de Ligt. "Hij heeft alles. Als je ziet hoe hij de laatste vier of vijf wedstrijden speelt… Hij verdedigt eigenlijk bijna in zijn eentje. Hij zit overal tussen, maar laat ook zijn mannetje los op het juiste moment."

"Hij geeft rugdekking aan Joël Veltman en Nicolás Tagliafico. Ik vind het echt schitterend om naar te kijken. Die Perr Schuurs van Fortuna heeft leiderschap, maar hij heeft dat ook al", vervolgt de ex-oefenmeester van Ajax, Internazionale en Crystal Palace. De Boer is onder de indruk van Ajax en vond de Amsterdammers goed spelen tegen PEC Zwolle. "Ze waren continu aan de bal en durfden te voetballen. Zowel achterin als voorin. Ze hebben genoeg kansen gecreëerd. Donny van de Beek en Klaas-Jan Huntelaar moesten die goals maken. Dan win je gewoon met 4-0 en staan we misschien anders te praten."

Peter Bosz nam vorige zomer het roer over van De Boer en de stemming rond Ajax was vorig seizoen positief. "Ik werd in het begin een beetje moe van de pers. Ze hadden het over de driesecondenregel. Ik dacht: ben ik nou gek geworden? Alsof ik dat nooit deed. Ik dacht: ik ga even de wedstrijden terugkijken. Binnen drie seconden hadden wij steeds die bal weer. Op een gegeven moment werd het onder Bosz de vijfsecondenregel en ineens hoorde je er niets meer over."

Ben jij het met Frank de Boer eens?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties