Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer vergelijkt met topkeepers: 'Ik denk dat Jasper dat kan bereiken'

Laatste update:

De 26-jarige Cillessen verlengde in december 2014 nog zijn contract tot de zomer van 2018 en heeft aangegeven dat hij absoluut niet bezig is met een transfer. "Mocht er serieuze interesse zijn, gaan we er met een paar lichamen voor liggen", lacht De Boer in gesprek met Ajax TV. "Dan gaan we zien of hij er overheen komt."

De Boer kreeg de vraag of hij denkt dat Cillessen het niveau van Manuel Neuer en Edwin van der Sar, dus de absolute top, zou kunnen halen. "Ik denk dat hij dat kan bereiken", antwoordde de coach. "Als je ziet hoe hij dit seizoen heeft gepresteerd, denk ik dat hij heel dichtbij kan komen. Ik denk dat hij een bepaald beeld heeft van hoe zijn carrière zal lopen. Misschien wil hij na het EK 2016 een andere stap zetten."

Denk je dat Jasper Cillessen een van de beste keepers ter wereld kan worden?

Meer nieuws

Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
1
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
45
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
70
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties