Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Voormalig supertalent vertrekt roemloos door de achterdeur bij Tottenham Hotspur

Laatste update:

In de zomer van 2019 vocht het ganse ondermaanse om de krabbel van de toen negentienjarige Sessegnon. De talentvolle linkspoot had er toen net één Premier League-seizoen op zitten, bij Fulham, waar hij werd opgeleid.

Namens die club was hij een jaar eerder al tot Speler van het Jaar verkozen in de Championship. Uiteindelijk ging Tottenham er met Sessegnon vandoor.

The Spurs deden dat ten overstaan van een transfersom van 27 miljoen euro. Sessegnon wist dat bedrag amper waar te maken.

Hij begon nog goed, en groeide uit tot de jongste Spurs-speler ooit die scoorde in de Champions League. Op zijn volgende goal moest hij bijna drie jaar wachten.

Dat kwam vooral door blessures, waardoor Sessegnon ook afgelopen seizoen geplaagd werd. In totaal verzamelde hij nog maar 57 optredens voor Tottenham, waarin hij driemaal scoorde en viermaal aangever was. Zijn beste jaargang was die van 2022/23. Sessegnon kwam toen 23 keer in actie, en trof twee keer doel.

Volgens Romano is er in zowel Engeland als de rest van Europa veel belangstelling voor de geboren Londenaar. Zijn voorkeur zou uitgaan naar een overstap binnen de Premier League. Transfermarkt taxeert Sessegnon momenteel op een marktwaarde van dertien miljoen euro. In het seizoen 2020/21 kwam hij ook nog op huurbasis uit voor TSG Hoffenheim.

Meer nieuws

Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
3
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
19
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
17
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
1
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
23
El Yaakoubi loopt leeg: 'Ik moest hier voetballen terwijl ik dat niet wilde'
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties