Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer: 'Verschrikkelijk belangrijk voor ons voetbal'

Laatste update:

"Van onderschatting is geen sprake en er zal ook niet minder spanning zijn bij de spelers door de entourage", zo wordt hij op de clubsite geciteerd. "Natuurlijk is het leuk om in grote stadions als het San Siro te spelen, maar als dit stadion vol zit, is er ook heel veel sfeer. De entourage is niet van invloed."

De Boer noemt kwalificatie voor het hoofdtoernooi 'verschrikkelijk belangrijk': "Voor het Nederlandse voetbal en voor de talentvolle spelers. Zij leren van het spelen van wedstrijden tegen andere culturen. Daar word je beter van. Zij moeten in dat stramien blijven. Want als we dat niet kunnen dit jaar, staan ze een jaar stil in hun ontwikkeling."

-
Als Ajax de groepsfase niet haalt, staan de 'talentvolle spelers stil in hun ontwikkeling'

Meer nieuws

KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax opgenomen
0
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
6
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
46
Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties