Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer verwacht prestaties van Ten Hag: 'Dan is er stront aan de knikker'

Laatste update:

Met de flinke investeringen in de spelersselectie ligt de lat voor Ten Hag hoog, zo schrijft de oud-voetballer in zijn column voor de Voetbal International. "Dat heeft niks met hemzelf te maken, zo werkt het gewoon bij een grote club als Ajax. Voor mijn broer Frank of Louis van Gaal of welke coach dan ook was de situatie hetzelfde geweest."

"Als een trainer van Ajax de doelstellingen niet haalt, is er stront aan de knikker. Zo simpel is het", vervolgt De Boer, die aangeeft dat Ten Hag zich nu niet meer kan verschuilen achter het tussentijds instappen van vorig seizoen. "Dit is zijn tweede seizoen, met een volledige voorbereiding, nu moet hij het laten zien", stelt de columnist, die weet dat veel Ajacieden worden gelinkt met een vertrek.

Hakim Ziyech lijkt de Johan Cruijff ArenA nog te gaan verlaten en ook Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt en Donny van de Beek worden in verband gebracht met verschillende clubs uit het buitenland. "Ze kunnen het zich veroorloven hoge biedingen van internationale topclubs terzijde te schuiven. Voor De Ligt, De Jong en Donny van de Beek zal het slechts uitstel betekenen, het lijkt me dat zij volgend jaar een klapper gaan maken", concludeert De Boer.

Verwacht jij dat Ajax de volgende voorronde van de Champions League haalt?

Meer nieuws

'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
0
EK haalbaar? Arteta bevestigt terugkeer Jurriën Timber in selectie Arsenal
2
Verweij denkt dat Nederlander in beeld komt bij Ajax: 'Er is veel enthousiasme'
9
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
4
Prachtig gebaar van spelersgroep Vitesse: 'Op naar de twee miljoen!'
2
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties