Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De Boer verwacht van mij dat ik nog dwingender aanwezig ben, een eer'

Laatste update:

In de optiek van Klaassen voelt het niet als druk maar als 'extra verantwoordelijkheid'. "Oké, ik ben pas 21 jaar, maar je doet in een jaar veel ervaring op. Het niveau van de Champions League moet je niet onderschatten", zegt Klaassen in het Algemeen Dagblad. "De druk die daarbij komt kijken, de media, het hoge tempo. Alles gaat zoveel sneller."

"Dat hebben veel jonge, en nieuwe jongens die erbij gekomen zijn, nog niet meegemaakt. Ik word geacht hen daarbij te helpen. De trainer verwacht van mij dat ik nog dwingender aanwezig ben, in het spel en qua coaching." Dat ziet Klaassen als 'een eer'. De middenvelder gaat ervan uit dat hij ook komend seizoen weer gaat scoren, maar hoopt wel meer assists af te leveren. "De drie van afgelopen seizoen waren te weinig."

Davy Klaassen speelt ooit voor een Europese topclub

Meer nieuws

Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
1
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
16
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
8
Nederlandse profclub overweegt over te stappen naar ander logo
5
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
31
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties