Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer verwijt Telegraaf onzin: 'Dat gebeurt niet bij Ajax, nooit van gehoord'

Laatste update:

Verweij ging vrijdag in het licht van het vertrek van hoofd jeugdopleiding Saïd Bouaali in op de situatie op De Toekomst. "Het is in elk geval verstandig om iemand aan te stellen als hoofd jeugdopleiding die met harde hand regeert, want als je de verhalen hoort over wat er allemaal gebeurt in die jeugdopleiding... Spelers zitten gewoon aan de ballonnetjes (lachgas, red.). In sommige opzichten is er totale anarchie", beweerde de clubwatcher van Ajax in de podcast Kick-off.

Wanneer De Boer diezelfde avond met Verweijs woorden wordt geconfronteerd, spreekt hij ze resoluut tegen. "Ik zweer het je: ik heb net nog voor de uitzending met een jeugdtrainer gesproken. Misschien heb jij iets anders gehoord, maar het is hartstikke rustig. We hebben bij Ajax een onderbouw, een middenbouw en een bovenbouw en dat gaat allemaal perfect, ze praten goed met elkaar. Ik heb geen dingen gezien waarvan ik dacht: dit is raar", belooft De Boer.

De oud-international denkt dan ook niet dat Ouaali's vertrek met onrust op De Toekomst van doen heeft, of met dat hij geadviseerd zou zijn om weg te gaan, zoals Verweij tevens beweerde. "Het heeft waarschijnlijk te maken met een nieuwe stroming en daarvoor voelt hij zich denk ik niet de juiste man. Hij zegt zelf dat hij het gevoel heeft het stokje over te moeten geven. Tuurlijk, hij zal niet het achterste van zijn tong hebben laten zien, maar hij heeft niet aan ons te kennen gegeven dat hij geadviseerd zou zijn om weg te gaan."

Ook over 'het lachgasverhaal' is De Boer duidelijk. "Dat gebeurt ook niet. Natuurlijk gebeuren er wel eens dingen, maar dit soort dingen niet. Er komt wel eens iemand niet trainen, maar lachgas? Nooit van gehoord", aldus De Boer. Verweij droeg de jeugdtrainer overigens zelf aan om een eventuele stap hogerop te maken binnen Ajax. Ook zijn broer Frank werd daarbij geopperd. Valentijn Driessen stelde voor om Marciano Vink aan te stellen als hoofd jeugdopleiding.

Meer nieuws

Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
5
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
4
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
9
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties