Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer vol vertrouwen: 'Als alles meezit, kunnen we de finale halen'

Laatste update:

De Boer is optimistisch over de mogelijkheden van zijn elftal in de Europa League. "Het is niet onmogelijk om van Dnipro te winnen, maar dat geldt voor iedere tegenstander", zei De Boer volgens Voetbal International. "Als alles meezit, kunnen we de finale halen. Maar met jonge jongens zit vaak niet alles mee. Toch hopen we zover mogelijk te komen."

De Boer heeft begrepen dat Dnipro drie Brazilianen 'die vrij aardig zijn' onder contract heeft staan en doelt daarmee op drie spelers uit het rijtje Egídio, Douglas, Léo Matos en Matheus Nascimento. "In eerste instantie denk ik dat we tevreden kunnen zijn met deze loting, maar ze staan niet voor niets bij de laatste zestien. Het zal lastig genoeg worden", aldus De Boer.

-
Denk je dat Ajax de finale van de Europa League kan halen?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties