Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer voorspelt: 'PSV gaat nog honderd procent punten morsen'

Laatste update:

"Zes punten is eigenlijk wel het maximum, denk ik. We zetten onszelf meer onder druk door gelijk te spelen tegen Feyenoord", beaamt De Boer in gesprek met Ajax TV. "Of er niks meer fout mag gaan? Nee, we moeten eigenlijk een hele goede reeks gaan neerzetten. Het wordt natuurlijk wel steeds lastiger, je krijgt nog lastige wedstrijden. Je mag niet meer averij oplopen", erkent de trainer van de regerend kampioen. "Je zal vast nog een keer averij oplopen, maar dat moet je proberen zo lang mogelijk uit te stellen."

"Maar PSV gaat ook nog honderd procent punten morsen", voorspelt De Boer. "Het gaat erom dat wij dat zo min mogelijk doen. Tegen SC Cambuur kon PSV binnen een kwartier met 2-0 achter staan, terecht achter staan. Dat had ook kunnen gebeuren, maar uit het niets maken zij de 0-1. Dat is wel een kracht van PSV, ze hebben spelers die uit het niets het verschil kunnen maken. En ze hebben de spelers voor handen voor de tactiek die ze gebruiken."

Zes punten achterstand op PSV is...

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
31
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
28
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
13
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties