Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer voorziet miljoenentransfer: 'Ik denk dat het einde verhaal is voor PSV'

Laatste update:

Frank de Boer is het volledig eens met Lineker. "Ik vind het knap hoe hij het heeft gedaan", zegt De Boer in gesprek met de NOS. "Zijn eerste echte optreden op een groot toernooi. Het is terecht wat Gary Lineker heeft geschreven. Ik denk dat het einde verhaal is voor PSV." Lozano was in de eerste groepswedstrijd tegen Duitsland meteen doorslaggevend door de enige treffer te maken: 0-1. In de andere drie wedstrijden kwam hij niet tot scoren, maar verscheen hij wel telkens aan het startsignaal.

Meer: PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro

Volgens het Eindhovens Dagblad is de regerend landskampioen van Nederland van plan Lozano alleen voor de absolute hoofdprijs te laten gaan. Memphis Depay vertrok in de zomer van 2015 voor minimaal 34 miljoen euro naar Manchester United en de Eindhovenaren willen een record breken door meer te willen vangen voor Lozano, namelijk ongeveer 40 miljoen.

Lozano werd de afgelopen maanden in verband gebracht met onder meer Barcelona, Juventus en het Everton van Marcel Brands. Eerstgenoemde club had al contact met de vader van Lozano om over een eventuele overstap te praten. "Barcelona heeft ons benaderd, maar op dit moment is er nog niets duidelijk", claimde Lozano senior.

Lozano werd vorig jaar voor acht miljoen euro overgenomen van het Mexicaanse Pachuca. Aangezien die club wel een fors doorverkooppercentage heeft bedongen, willen de Eindhovenaren een flinke transfersom ontvangen. De 22-jarige Lozano, die in zijn debuutseizoen bij PSV tot zeventien treffers kwam, ligt nog tot medio 2023 vast in het Philips Stadion.

Denk jij dat Hirving Lozano in de zomer een transfer zal maken?

Meer nieuws

Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22
Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
4
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
110
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
19
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
14

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties