Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer: 'Waarom Ajax beter is? Wij hebben betere spelers'

Laatste update:

"Feyenoord speelt net als wij, een beetje wisselvallig", verzekert de coach via de officiële kanalen van Ajax. "Hele goede momenten en soms wat minder. Dat is wel typerend voor Feyenoord dit seizoen." Het is De Boer niet ontgaan dat Feyenoord dit seizoen in eigen huis wist te winnen van FC Twente en PSV. De Kuip geeft de ploeg extra energie. "Dat denk ik wel, vooral voor zo'n jonge ploeg. Dan voel je je thuis toch iets veiliger en durf je wat meer. Je weet dat er meer wordt verwacht door je eigen publiek."

De Boer weet wie de belangrijkste spelers zijn in het team van coach Ronald Koeman. "Normaal gesproken is aanvoerder Ron Vlaar met zijn ervaring heel belangrijk. Daarnaast Otman Bakkal op het middenveld, John Guidetti heeft het goed gedaan en Ruben Schaken die in grote vorm is. Ze hebben genoeg talent om het ons lastig te maken." Mogelijk doet de zieke Guidetti niet mee. "Hij heeft bewezen dat hij een lastpak is in het veld, in positieve zin. Dat hij altijd bezig is en graag de goal opzoekt. Dat heeft in aardige resultaten geresulteerd, dus wij zullen ook last van hem hebben."

Feyenoord - Ajax eindigt in:

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
184
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
12
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
7
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties