Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer: 'We gaan in eerste instantie vechten om plaats drie'

Laatste update:

"Het zijn wel speciale wedstrijden", reageerde Siem de Jong direct na de zware loting. "Tegen Barcelona wil je natuurlijk wel een keer spelen. "We hebben in elk geval een zware loting, maar we gaan het wel proberen." Frank de Boer was realistisch. "We gaan vechten om plaats drie", wees de oefenmeester op de aanwezigheid van grootmachten als Barcelona en AC Milan in de groep van de Amsterdammers.

"Dat worden fantastische wedstrijden", verzekerde De Boer. "We gaan in eerste instantie vechten om plaats drie, want met het vertrek van Christian Eriksen, het mogelijke vertrek van Toby Alderweireld en de blessure met Siem de Jong, doen we wel een jasje uit." De Jong denkt dat het aantrekkelijke duels worden. "PSV toonde aan dat er goed tegen AC Milan is te voetballen", analyseerde de middenvelder. "Uit bij Celtic is iets bijzonders. Alle drie de teams zijn hele mooie affiches."

De Boer ziet ook voordelen. "Voor de fans is het ook mooi, al die sterren komen naar Amsterdam en wij gaan daar naartoe", stelde de trainer. "AC Milan hebben we deze week goed kunnen volgen, dat wordt ook zwaar. Celtic-uit heb ik als speler ook meegemaakt, dat is ook fantastisch om mee te maken."

Lionel Messi en Bojan Krkic
Lionel Messi speelde met Barcelona afgelopen seizoen tegen AC Milan en Celtic, maar nog nooit tegen Ajax. "Er zijn geen eenvoudige groepen. Milan ken ik goed, Celtic heb ik vorig seizoen nog tegen gespeeld en Ajax is een club met een grote historie. Ik zie er naar uit", verzekerde de aanvaller. Bojan Krkic van Ajax is officieel nog eigendom van Barcelona en speelde eerder op huurbasis voor AC Milan. "Ongelooflijk hoe het kan lopen. Ik houd van de Champions League", verzekerde de huurling.

Op welke plaats eindigt Ajax?

Meer nieuws

Pascal Jansen voerde al 'twee prachtige gesprekken', onthult hij aan de NOS
1
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
10
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
9
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties