Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer: 'We hebben Suárez nodig, als we kampioen willen worden'

Laatste update:

"We verzuimden de trekker over te halen en voor de rust uit te lopen naar 2-0 of 3-0. Daar doen we onszelf tekort", sprak de coach na afloop van de wedstrijd. Maar we hebben weinig weggeven. Dat is een compliment aan de hele groep. Bij vlagen waren we even uit de wedstrijd. Het was vandaag niet super, wel degelijk. Maar we zijn net begonnen en hebben nog veel verbeteringen door te voeren." De Boer legde de nadruk nog wel op het ontbreken van een centrumspits, een pure afmaker.

"We hebben iemand als Luis Suárez nodig als we kampioen willen worden. Daarom willen we hem ook niet naar Liverpool laten vertrekken. Maar zonder Suárez hebben we nu geloof ik ook vier officiële duels gewonnen." Al met al kreeg het spel van zijn team wel een voldoende van De Boer. "We hebben Feyenoord snel onder druk gezet en een aantal fantastische aanvallen laten zien. Maar we hadden inderdaad vaker moeten scoren."

-

Meer nieuws

VZ Kort: Lasse Schöne is ook volgend seizoen in de Eredivisie te bewonderen
77
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
8
Kenny Tete maakt met tekenen contract einde aan geruchten over Besiktas
0
Ongekende tirade kost Allegri de kop: Juventus ontslaat trainer op staande voet
17
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Berghuis: 'Dat had ik niet verwacht, gezien mijn lange tijd bij de amateurs'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties