Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer weet het helemaal zeker: 'Hij is een geweldige aankoop'

Laatste update:

"Er was altijd iets speciaals met Matthijs en Frenkie", zegt de voormalig jeugdtrainer van beide spelers. "Op zeventienjarige leeftijd kon je al aan Matthijs zien dat hij enorm volwassen was. En Frenkie vormde met Donny van de Beek en Abdelhak Nouri het middenveld bij het tweede. Mensen kwamen naar het tweede kijken om alleen dat middenveld te zien spelen."

"Er waren zelfs mensen op de tribune die zeiden dat ze meer genoten van het tweede dan van het eerste elftal. De mate van creativiteit was gewoon ongelooflijk. En natuurlijk was Frenkie de spil. Techniek is altijd belangrijk bij Ajax. Zowel De Ligt als De Jong hebben techniek. Daarbij hebben ze andere kwaliteiten wat ze uniek maakt van de andere Ajax-spelers: een goed inzicht, tweebenig, intelligent en altijd initiatiefrijk, niet alleen vanuit reactie. Dat maakt die twee speciaal."

Dat De Ligt afgelopen weekend op de bank zat bij het duel met Parma zegt volgens De Boer weinig. De oud-voetballer vreest niet dat de stopper gaat falen in Turijn. "Zeker niet. Ik maak me geen zorgen over De Ligt", zegt De Boer resoluut. "Voor mij is hij een speler die in elke ploeg en in elk systeem kan spelen. Hij is nog jong en zal fouten maken, maar hij heeft zoveel kwaliteit. Hij is een geweldige aankoop voor Juventus, zeker weten."

Meer nieuws

Summerville weet tegenstander in finale voor promotie naar de Premier League
1
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
32
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
15
Franse media noemen niet Zirkzee, maar andere opvallende afwezige bij Oranje
9
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties