Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer wijst naar beginfase van seizoen: 'Toen heb ik hem niet gehoord'

Laatste update:

De Boer looft bijvoorbeeld de arbitraire beslissing om Jeroen Tesselaar vorige week een rode kaart te geven na een overtreding op Hakim Ziyech. "In eerste instantie leek me dat overdreven. Pas bij het zien van de herhaling op tv, vanuit een ander gezichtspunt, zag ik dat Allard Lindhout de enige juiste beslissing had genomen. En dáár kraait verder geen haan naar op social media", vertelt De Boer in zijn column in het weekblad Voetbal International.

"Hoe anders gaat dat wanneer een scheidsrechter de fout in gaat. Danny Makkelie weet daar na de omstreden penalty voor Ajax tegen FC Utrecht alles van. Er is niks mis met een kritische benadering van spelers, trainers én scheidsrechters, maar wat Makkelie allemaal over zich heen heeft gekregen, gaat erg ver", vervolgt De Boer, die vooral met de beschuldigende vinger naar de zeer kritische Willem van Hanegem wijst. "Ik moest meteen terugdenken aan de beginfase van de competitie, waarin Feyenoord meerdere keren profijt had van arbitrale beslissingen. Toen heb ik Willem niet gehoord over de scheidsrechters."

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
14
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
6
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
42
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties