Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer wijst uitblinker aan na ontsnapping: 'Hij is fantastisch'

Laatste update:

"We moeten op deze voet verder en we moeten iedere wedstrijd winnen", predikt de Nederlander voor de camera van Sky. "De laatste groepswedstrijden worden dus erg belangrijk. Ik moet het team een compliment maken, omdat we heel gedisciplineerd voor de dag kwamen. Southampton speelde eigenlijk op dezelfde wijze als wij. De eerste helft was slecht van onze kant, maar in de tweede helft deden we het beter."

In de eerste helft kreeg Southampton goede kansen op een voorsprong, maar Inter ontsnapte. Antonio Candreva was vervolgens verantwoordelijk voor de 1-0 en ondanks een rode kaart voor Marcelo Brozovic verdedigden i Nerazzurri de voorsprong. "Candreva maakte een fantastische goal. Na de rode kaart voor Brozovic hadden we het zwaar, maar ik bewonder de reactie van de jongens. We hebben tot het eind volgehouden."

Desondanks zag ook De Boer in de pauze dat er iets moest gebeuren. "Tijdens de rust hebben we met elkaar afgesproken dat we minder angstig moesten zijn. We hanteerden dezelfde tactiek, maar we speelden de bal beter rond en dat leidde tot dit resultaat. We wisten dat Southampton vooral in de lucht sterk was. Met tien man was het lastig, maar met Samir Handanovic hebben we een fantastische keeper."

-
Verdiende Internazionale de overwinning?

Meer nieuws

'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
4
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
2
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
22
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
15
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties