Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer wil Cillessen én Vermeer aan plek in WK-selectie helpen

Laatste update:

Bondscoach Louis van Gaal liet de voorbije maanden al eens weten dat Vermeer 'in principe' zijn gewenste eerste keeper is, omdat hij goed past in het spel dat Van Gaal voor ogen heeft met de nationale ploeg. Als Vermeer echter te weinig spelritme opdoet, kan het een lastig verhaal worden. De Boer hoopt uitkomst te bieden, nu de landstitel voor Ajax langzaam maar zeker in handen komt.

Als Ajax helemaal zeker is van het kampioenschap kan De Boer besluiten Cillessen meer rust te geven en Vermeer juist meer wedstrijden tussen de palen. De tweede doelman van de Amsterdammers mag sowieso de bekerfinale tegen PEC Zwolle keepen en wie weet komen er nog wat duels bij in de laatste fase van de competitie. "Ik zou het fantastisch vinden als er twee Ajax-keepers naar het WK gaan", sprak De Boer donderdag.

"Ik denk erover na om Vermeer eventueel enkele duels te laten keepen. Hij mag in ieder geval de bekerfinale keepen. Hij is niet in een dip gekomen en heeft gewoon keihard geknokt. Daardoor kwam hij tot zo'n prestatie", legde De Boer uit tijdens zijn persmoment. Vermeer staat op vier interlands in Oranje, Cillessen op vijf. Van Gaal kan ook nog kiezen voor Maarten Stekelenburg (54 interlands), Michel Vorm (14 interlands), Tim Krul (vijf interlands) of Jeroen Zoet (0 interlands).

Wie moet Louis van Gaal meenemen naar het WK?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties