Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer wil derde titel en praat over Narsingh en Anita

Laatste update:

"De doelstelling van Ajax is altijd om kampioen te worden. Het liefst winnen we de dubbel. En in Europa willen we overwinteren. Of die doelstellingen reëel zijn, is pas na een paar duels te bekijken. Maar bij Ajax moet je altijd kampioen worden", gaf De Boer aan. Hij zal komend seizoenen ook gebruikmaken van Davy Klaassen, Joël Veltman, Stefano Denswil en doelman Mickey van der Hart: zij zijn aan de A-selectie toegevoegd en zullen in actie komen, wanneer de nood aan de man is.

De Boer kwam ook aan het woord over enkele spelers. Over Anita bijvoorbeeld, die er al zeven jaar in het eerste op heeft zitten en nadrukkelijk gevolgd wordt door Newcastle United. "De kans dat hij bij Ajax blijft is heel groot. Hij doet het uitstekend hier", gaf de coach te kennen. Over doelwit Narsingh, die nog eigendom is van sc Heerenveen en begeerd wordt door zowel Ajax als PSV, zei De Boer: "Als club willen we financieel gezond blijven. We geven geld ook niet uit voordat het binnen is. Maar het liefst had ik Narsingh vandaag gepresenteerd. Wij denken Narsingh een goede aanbieding gedaan te hebben. Dat is onze limiet. Het is aan hem om het te accepteren of niet."

Is Ajax voor jou de titelfavoriet?

Meer nieuws

Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
1
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
2
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
1
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
22
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
10
De Roon verlaat in tranen het veld bij Atalanta, dat eerste finale verliest
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties