Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer ziet machtspositie Ajax en PSV: 'Hoop niet dat dit een voorbode is'

Laatste update:

"Ik heb aan het begin van het seizoen gezegd dat het gat alleen maar groter wordt", laat De Boer weten bij FOX Sports. "Als Feyenoord iedereen fit heeft behoren ze misschien tot de topdrie. Als je dit ziet... Ik weet vanuit mijn tijd dat heel lastig is om daar (bij Vitesse, red.) te spelen, maar dit was wel heel makkelijk. Ik hoop niet dat dit een voorbode is en dat we alleen maar dit soort wedstrijden gaan zien."

Meer: Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam

Ten Hag liet in de laatste week van de transferperiode weten dat een extra aanvaller welkom zou zijn. Directeur spelersbeleid Marc Overmars kon niet aan zijn wens voldoen, maar De Boer sluit niet uit dat Ajax zich in de winterstop mogelijk alsnog gaat versterken. "Stel dat ze een speler nodig hebben voor een positie, dan komt hij in de winter. Dan kan het zijn dat hij weg wordt gehaald bij een van de concurrenten, van iemand van de subtop."

Gertjan Verbeek vult daarop aan dat het niet altijd werkt wanneer een speler door een Nederlandse topclub wordt overgenomen van een club uit de subtop. "Je ziet het bij Ramselaar. Bij een goede subtopper (FC Utrecht, red.) was hij altijd basisspeler en haalde hij zelfs het Nederlands elftal, maar nu komt hij amper aan spelen toe bij PSV en zit hij op de bank."

Ramselaar gaf tijdens de afgelopen transferperiode aan dat hij open stond voor een transfer, maar zover kwam het niet. "Hij wordt bijna weggewerkt naar het buitenland", aldus Verbeek. "Dat is het lot dat je als subtopper in Nederland ondergaat. Feyenoord probeert op die manier de aansluiting te vinden met de top van Nederland, maar die stap blijkt te groot te zijn."

-
Voor welke linie moet Ajax zich in januari versterken?

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
24
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
3
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
47
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
10
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties