Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer ziet 'weergaloze' uitblinker bij Ajax, maar heeft ook aandachtspunt

Laatste update:

"Ziyech was in de eerste helft echt weergaloos", zegt De Boer in Dit was het Weekend op FOX Sports. "De hele rechterkant eigenlijk, met Donny van de Beek en Sergiño Dest, dat liep echt gesmeerd. Ziyech was voor de goal al even pissig, hij nam echt het heft in handen. Hij was echt fantastisch, frivool, een genot om naar te kijken. Alleen ze verzuimden om gewoon de tweede en derde goal te maken."

De tweede helft vond De Boer Ziyech een stuk minder goed spelen. "In de tweede helft zat Ajax er echt niet lekker in. Dan vind ik zelf dat Ziyech ook zelfbewust moet worden: 'Ik moet niet steeds die killerpass willen geven.' Hij heeft in de tweede helft twee keer zoveel balverlies geleden als in de eerste. Dat hij risico neemt weten we allemaal, dat is prima, maar dat is gewoon te veel. Het stond ook maar 0-1, op een gegeven moment moet hij ook realiseren dat hij op balbezit moet spelen."

De Boer is ook over Ajax-verdediger Daley Blind erg positief. "Hij was echt fantastisch vandaag. Met alles wat hij deed: verdedigend, aanvallend, passes, voor de man komen. Niet alleen aan de bal goed, maar ook verdedigend fantastisch. Ook de meeste duels van alle spelers gewonnen, en meeste passes voorwaarts. Kunstgras vindt hij helemaal lekker volgens mij, hij heeft daar zoveel controle over de bal. Hij was echt heer en meester."

-
Ben je het eens met Ronald de Boer over Hakim Ziyech?

Meer nieuws

Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
14
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
10
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
2
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
16
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties