Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Boer: 'Zimling was al veel eerder in beeld bij Ajax'

Laatste update:

Of de Deen ook daadwerkelijk gaat beginnen tegen de hekkensluiter van de Eredivisie, wilde De Boer tijdens de persconferentie van vrijdag niet vertellen. De coach zei wel dat Zimling al eerder in beeld was geweest bij Ajax, maar dat de Amsterdammers toen kozen voor Christian Poulsen. De Boer sprak destijds met de Deense bondscoach Morten Olsen, die duidelijk was: "Ik had voor de jongere versie van Poulsen gekozen", zei Olsen destijds, doelend op Zimling.

"Zijn naam heeft vanaf dat moment altijd in mijn achterhoofd gezeten", zei De Boer vrijdag volgens Voetbal International. "Ook de jongens die met hem hebben gespeeld waren heel enthousiast: over zijn instelling, maar ook over zijn manier van voetballen en kwaliteiten die verder bij ons in de groep misschien wat ontbreken. Hij kan dus zeker een goede Ajax-speler worden. Hij zal bij Ajax een leider moeten gaan worden op basis van mentaliteit en ervaring."

Na het vertrek van Poulsen sprak men bij Ajax over twee defensieve middenvelders: Kamohelo Mokotjo, die uiteindelijk van PEC Zwolle naar FC Twente ging, en de 29-jarige Zimling. Volgens De Boer lijkt de aanwinst wel wat op Poulsen, vooral qua mentaliteit. "Anderzijds denk ik dat Christian met koppen en qua fysiek misschien iets sterker is. Maar in het spel verplaatsen is Zimling weer beter", aldus De Boer.

-

Meer nieuws

VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
3
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
10
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties